"Thiago naar Liverpool betere transfer dan Messi naar Man City"

27 augustus 2020, 22:22

Slaagt Manchester City erin Lionel Messi over te nemen van FC Barcelona, dan gaat dat de boeken in als één van de grootste transfers aller tijden. Toch kan Liverpool volgens Wayne Rooney deze zomer een nog grotere slag slaan. Daarvoor moeten The Reds een oud-teamgenoot van Messi inlijven.

"Ik denk dat de titelstrijd tussen Manchester City en Liverpool gaat. En als Liverpool Thiago van Bayern München haalt, dan is de titelstrijd denk ik beslist. Dat zou een betere transfer zijn dan wanneer Messi naar Manchester City zou gaan", vertelt Rooney bij talkSPORT. Een boude uitspraak van de 34-jarige speler en assistent-trainer van Derby County, die nochtans vol lof is over Messi.

"Ik weet dat hij ouder wordt, maar een speler als hij hebben we nog nooit gezien. Messi heeft alles. Hij kan kansen creëren, doelpunten maken en het spel dicteren. Hij is de beste speler aller tijden. Hij en Cristiano Ronaldo hebben de standaard enorm hoog gezet, maar voor mij staat Messi op eenzame hoogte. Als hij naar de Premier League komt, kan hij ongetwijfeld de speler van het jaar worden", aldus Rooney.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen