Arsenal nadert akkoord met Aubameyang over contractverlenging

27 augustus 2020, 17:30

Het lijkt een kwestie van tijd alvorens Pierre-Emerick Aubameyang zijn contract bij Arsenal verlengt. Volgens trainer Mikel Arteta naderen speler en club een akkoord over een nieuwe verbintenis. De aanvaller uit Gabon signeert binnenkort naar verluidt een contract voor drie seizoenen met een jaarsalaris van ongeveer 14,5 miljoen euro.

Aubameyang en Arsenal onderhandelen al langere tijd over een nieuw contract. De 31-jarige aanvaller ligt op dit moment nog voor één jaar vast in Londen. Arsenal wil zijn sterspeler niet kwijtraken en is derhalve bereid Aubameyang een flinke loonsverhoging te geven. "Ik heb er vertrouwen in dat we snel tot een akkoord komen", laat Arteta donderdag weten.

De trainer van Arsenal vertelt ook dat The Gunners dicht bij de komst van Gabriel Magalhães zijn. De Braziliaanse verdediger zal voor zo'n 28 miljoen euro overgenomen van Lille. "Als het rondkomt, ben ik erg blij. We volgen hem al langer en zijn ervan overtuigd dat hij het team kan versterken. We proberen de deal af te ronden, dat is wat ik er op dit moment over kwijt kan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen