TV3: Bartomeu bereid op te stappen als Messi belooft te blijven

27 augustus 2020, 15:56   Bijgewerkt: 27 augustus 2020, 17:48

Een nieuwe ontwikkeling in de FC Barcelona-soap. Josep María Bartomeu zou bereid zijn op te stappen, maar wel op een belangrijke voorwaarde: Lionel Messi moet zijn toekomst publiekelijk aan de club verbinden. Dat meldt televisiezender TV3.

De aanhang van FC Barcelona ziet Bartomeu liever gisteren dan vandaag vertrekken. De afgelopen twee avonden verzamelden supporters van de Catalaanse club zich rond Camp Nou om het vertrek van de clubpresident te eisen. Woensdagavond drong een boze menigte zelfs het stadion binnen. 

Lees ook'Koeman moet een lijmpoging wagen bij boze Messi'

Het doorgaans goed ingevoerde RAC1 schreef eerder op de dag dat Messi een lijmpoging van Bartomeu terzijde heeft geschoven. De Argentijnse aanvaller gaf dinsdag aan FC Barcelona deze zomer te willen verlaten. Onder meer Manchester City zou Messi willen inlijven. Barça probeert er ondertussen alles aan te doen om de zesvoudig Gouden Bal-winnaar toch te behouden.

Messi wil per se weg

Volgens journaliste Veronica Brunati maakt het niet uit of Bartomeu vertrekt of niet: Messi wil per FC Barcelona per se verlaten. De Argentijn onderhoudt geen goede relatie met de preses, maar heeft meerdere redenen om de club te verlaten.

Lees ookProject FC Barcelona: deze keuzes maakte Koeman tot dusver

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen