Zuidam: "Elia heeft helemaal geen tekengeld ontvangen"

27 augustus 2020, 17:45

FC Utrecht heeft Eljero Elia géén tekengeld uitbetaald toen hij werd binnengehaald. De verhalen gingen rond dat de buitenspeler een enorme bonus zou hebben gekregen toen hij zijn handtekening zette onder een verbintenis in de Domstad, maar die berusten op een misverstand. Hij zou zelfs helemaal géén tekengeld hebben gekregen.

Dat vertelt zijn technisch directeur Jordy Zuidam tegenover Voetbal International. "Het is niet mijn gewoonte om te reageren en al helemaal niet op onwaarheden maar Elia heeft voor ons verhaal gekozen. Hij werd enthousiast van onze ambities. Die jongen is nog hartstikke fit en wil samen met ons de top uitdagen", stelt Zuidam, die dus met klem ontkent dat Elia een flinke bonus heeft gehad.

"Geloof me, hij had in het buitenland astronomische bedragen kunnen verdienen. Ik weet welke aanbiedingen hij heeft gehad. Maar in Utrecht valt hij gewoon binnen het salarishuis. Ik heb geen idee waar die indianenverhalen vandaan komen, maar ze kloppen in ieder geval niet", aldus de technische man van de Domstedelingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen