Officieel: PSV laat Jurjus naar KFC Uerdingen vertrekken

27 augustus 2020, 14:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hidde Jurjus gaat in Duitsland aan de slag. De 26-jarige doelman heeft voor twee seizoenen getekend bij KFC Uerdingen, dat uitkomt in de 3. Liga. Jurjus komt over van PSV, waar hij na de komst van Yvon Mvogo vierde doelman was geworden.

Uerdingen heeft de komst van Jurjus via de officiële kanalen aangekondigd. De Achterhoeker komt transfervrij over, want volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV zijn nog eenjarige contract ontbonden. Bij Uerdingen wordt Jurjus teamgenoot van Peter van Ooijen, die ook een verleden kent bij PSV. Vorig seizoen stond ook Tom Boere bij Uerdingen onder contract, maar de spits is vertrokken naar Türkgücü München.

"Hidde komt van een grote Europese club en heeft zich bewezen in beide topcompetities van Nederland", zegt Uerdingen-directeur op het clubkanaal van de Duitsers. "We zien in hem een groot potentieel en zijn blij dat hij voor ons komt spelen." Jurjus: "Ik ben hier erg blij mee, voor mij is dit een geweldig stap. Uerdingen geeft mij perspectief en de club is erg ambitieus, dat past mij bij mij. Ik wilde een nieuwe start en ik ben blij dat dit bij Uerdingen kan gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen