Opmerkelijk: ADO Den Haag en Immers (34) per direct uit elkaar

27 augustus 2020, 10:13

Lex Immers heeft ADO Den Haag donderdag officieel verlaten. In navolging van Tom Beugelsdijk vertrekt er een tweede clubicoon binnen korte tijd bij de Eredivisieclub. De middenvelder (34) voelde zich niet langer gewenst in de Hofstad, waar zijn contract daarom in onderling overleg wordt ontbonden. Immers stopt niet met voetballen en hoopt op een nieuwe club. 

Immers deed de hele voorbereiding mee bij ADO en is topfit, maar voelde zich volgens De Telegraaf niet langer gewenst. Het is een publiek geheim dat de club graag af wil van de grootverdieners, waardoor eerder al Beugelsdijk mocht vertrekken naar Sparta Rotterdam. Ook aanvoerder Aaron Meijers staat in de belangstelling van De Kasteelheren, terwijl Immers dus ook gaat vertrekken. In het persbericht van ADO Den Haag worden die bewoordingen overigens niet gebruikt. 

De aanvallende middenvelder stond nog liefst twee seizoenen onder contract, nadat hij ruim een jaar geleden zijn verbintenis verlengde. Toch is hij inmiddels vertrokken bij de selectie van Aleksandar Rankovic, van wie hij al afscheid heeft genomen. Bij zijn contractverlenging was het plan om hem als trainer voor de club te behouden,maar ook door dat plan gaat een streep.

Immers begon zijn loopbaan bij ADO Den Haag, de club die hij in 2012 verruilde voor Feyenoord. Via Cardiff City en Club Brugge keerde hij in 2017 terug bij de Eredivisieclub, waar hij dus voortijdig gaat vertrekken. De 34-jarige middenvelder speelde 258 officiële duels voor ADO, waarin hij 49 goals maakte. Volgens De Telegraaf zouden ook grootverdieners Michiel Kramer, Erik Falkenburg en Danny Bakker naar een nieuwe uitdaging mogen zoeken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen