'Udinese informeert naar 'vergeten' AZ-back Ouwejan'

27 augustus 2020, 09:50

Thomas Ouwejan (23) is bij AZ momenteel uit beeld geraakt, maar is in Italië nog altijd niet vergeten. Net als afgelopen zomer én winter is er belangstelling voor de linksachter. Udinese heeft geïnformeerd in Alkmaar naar de diensten van de vleugelverdediger, die weinig perspectief lijkt te hebben komend jaar. Afgelopen seizoen was hij slechts stand-in.

Dat schrijft transferspecialist Gianluca di Marzio althans. In de winterstop informeerde PSV naar de diensten van Ouwejan, maar mocht de verdediger niet naar een Eredivisie-club vertrekken. Eerder toonde ook Serie A-club Torino concrete interesse in de verdediger, maar werd toen als belangrijke stand-in gezien. Zelf wilde hij nog niet zo'n seizoen ingaan, waardoor het aannemelijk is dat hij deze zomer vertrekt.

Lees ookSlot: "Situatie Ouwejan bijna moeilijkste voor speler"

Tegen Viktoria Plzen zat Ouwejan niet eens bij de wedstrijdselectie, waardoor zijn rol komend seizoen vermoedelijk niet groter wordt. Met Owen Wijndal is er een sterke bezetting op de linksachterpositie van AZ. Udinese heeft sowieso een redelijke Nederlandse enclave, met onder andere Williem Troost-Ekong, Bram Nuytinck, Hidde ter Avest en Marvin Zeegelaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen