PSV haalt Kristinsson binnen voor beloftenploeg

27 augustus 2020, 08:46

PSV heeft zich donderdag officieel versterkt met Kristófer Kristinsson (op archiefbeeld). De 21-jarige aanvaller komt in eerste instantie op huurbasis over van het Franse Grenoble Foot 38, dat uitkomt in de tweede Franse profliga. In het verleden kwam hij uit namens Willem II in de Eredivisie, desondanks sluit hij in Eindhoven aan bij het beloftenteam.

Dat heeft PSV bekend gemaakt via de clubkanalen. Kristinsson kwam destijds tot zestien wedstrijden voor Willem II, waarin hij twee keer trefzeker was. In het slot van het betreffende seizoen hield Adrie Koster hem buiten de selectie, omdat hij weigerde zijn aflopende contract te verlengen. Zijn transfervrije status wekte de interesse van meerdere clubs, waaronder PSV. Destijds koos hij in eerste instantie voor Frankrijk, maar komt nu alsnog uit bij PSV.

In Eindhoven wordt hij in 'eerste instantie' voor een jaar gehuurd, wat erop duidt dat er een optie tot koop is bedongen bij Genoble. De IJslandse jeugdinternational komt in principe uit als linksbuiten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen