'PSV werkt achter schermen aan peperdure Kim'

27 augustus 2020, 08:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV blijft proberen Kim Min-Jae naar Eindhoven te lokken. De 23-jarige Zuid-Koreaan (links op foto) kan centraal achterin op beide posities uit de voeten. Echter wordt het voor John de Jong en consorten een hels karwei om 'Het Monster' te overtuigen. Clubs uit bijna alle grote Europese competities hebben Kim in het vizier en niet onbelangrijk: de speler moet flink wat geld kosten.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. De marktwaarde van de verdediger wordt geschat op maar liefst vijftien miljoen euro. Een voordeel voor PSV, dat naar verluidt concurreert met onder meer Lazio Roma, Tottenham Hotspur en Watford, is dat trainer Roger Schmidt eerder in China samen heeft gewerkt met de gewilde Aziaat. Misschien helpt het PSV ook dat Zuid-Koreanen Ji-Sung Park en Young-Pyo Lee in het verleden zeer succesvol zijn geweest in Eindhoven.

Volgens het ED heeft Kim zelf een vertrekwens bij het Chinese Beijing Guoan en wil hij verder bouwen aan zijn carrière. Vanwege de transferperikelen werd de mandekker ook al weggehouden bij een persconferentie van zijn werkgever. Het is echter maar de vraag of PSV – zeker in de huidige tijd – de financiële mogelijkheden heeft om Kim aan te trekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen