Arnesen: "We gaan kijken of we Summerville kunnen verkopen"

27 augustus 2020, 07:34

Frank Arnesen koestert geen wrok tegen Crysencio Summerville. De technisch directeur van Feyenoord hoorde vorige week dat het achttienjarige talent zijn nog eenjarige contract niet wilde verlengen. Feyenoord wil hem nu verkopen om nog wat aan de aanvaller te verdienen.

"Ik neem een talent als Crysencio Summerville niets kwalijk. Hij wil zijn contract, dat nog één seizoen doorloopt, niet verlengen. Dat is gewoon zijn goed recht", zegt Arnesen in het Algemeen Dagblad. "Ik vind het wel erg jammer. Het is nu voorbij voor hem bij Feyenoord, ik heb met zijn management gesproken. Er zijn clubs voor hem en we gaan kijken of we hem kunnen verkopen. Ja, dan staan we er zakelijk in. We moeten wel."

Feyenoord hoopt zelf een nieuwe middenvelder te halen. Eenvoudig is dat echter niet, erkent Arnesen. "We hopen nog steeds op Joao Carlos Teixeira. Maar de president van zijn club Vitoria Guimaraes moet dan wel toestemming geven. De voorwaarden om hem te halen zijn anders dan we eerder dachten en hoorden. Jonathan de Guzman? Die naam is wel besproken, maar we gaan eerst voor Teixeira. En we willen ook nog een rechtsbenige centrale verdediger. Dan zijn we klaar."

Lees meer: Feyenoord gaat voor Teixeira

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen