'McKennie op weg naar Juventus, Inter aast weer op Vidal'

26 augustus 2020, 23:52

Zowel Juventus als Inter hoopt deze transferperiode het middenveld te versterken. De club uit Turijn is al dicht bij de komst van een nieuwe speler: Weston McKennie. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano wordt de Schalke 04-Amerikaan binnenkort medisch gekeurd en vervolgens gepresenteerd in Turijn. Inter is, niet voor de eerste keer, geïnteresseerd in Arturo Vidal.

Wat betreft McKennie is het wachten op witte rook. Romano meldt dat Juventus de Amerikaan eerst gaat huren van Schalke 04. De huursom bedraagt drie miljoen euro. Vervolgens kan de Oude Dame McKennie voor achttien miljoen euro definitief overnemen van de Duitse club. McKennie was het afgelopen seizoen één van de lichtpuntjes bij Schalke 04, dat in de tweede seizoenshelft ver terugviel.

Inter wordt door dezelfde sportjournalist in verband gebracht met Vidal. Het is niet de eerste keer dat de club en speler aan elkaar wordt gelinkt. Op verzoek van Antonio Conte is Inter weer met FC Barcelona in gesprek over een transfer van de Chileense middenvelder. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Juventus. Vidal zou, evenals Luis Suárez, Ivan Rakitic en Samuel Umtiti, bij Barça mogen vertrekken van Ronald Koeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen