Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Premier League-topscorer Vardy blijft langer bij Leicester City

Premier League-topscorer Vardy blijft langer bij Leicester City

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 augustus 2020 – Jamie Vardy (33) blijft verbonden aan Leicester City. De spits heeft zijn nog tweejarige contract met één seizoen verlengd. Voor de Engelse spits is het een beloning voor zijn doelpuntenproductie van afgelopen seizoen. "Het is een bijzonder gevoel om mijn toekomst weer aan Leicester City te kunnen verbinden", klinkt het.

Met zijn 23 doelpunten kroonde Vardy zich vorig seizoen tot topscorer van de Premier League. Hij maakte er één meer dan Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) en Danny Ings (Southampton). Voor Leicester City maakte Vardy in 309 optreden maar liefst 129 treffers. "We hebben een fantastisch team en volgens mij kunnen we nog beter worden", is Vardy vol vertrouwen over de toekomst.

Vardy is de afgelopen seizoenen al vaker een sleutelfiguur geweest in de successen van The Foxes. Met zestien doelpunten had hij in 2014 een groot aandeel in de promotie naar de Premier League. Twee seizoenen later, in het kampioensjaar van Leicester, scoorde Vardy 24 keer.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd