'Feyenoord vermijdt risico's en staat Bijlow en Geertruida niet af'

26 augustus 2020, 14:29

Feyenoord wil Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida niet afstaan aan Jong Oranje. De Rotterdammers willen voorkomen dat beiden na de interlandperiode in quarantaine moeten. Dat meldt Voetbal International. Jong Oranje speelt komende maand een EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Wit-Rusland. Bij een terugkeer op Nederlandse bodem, zouden spelers vanwege het coronavirus tien dagen in quarantaine moeten.

In Wit-Rusland, waar het politiek ook nog eens flinke politieke onrust heerst, is code oranje van kracht. Reizigers vanuit oranje landen die terugkeren naar Nederland wordt dringend geadviseerd tien dagen in quarantaine te gaan. De KNVB heeft dispensatie aangevraagd voor de internationals, maar volgens VI wil Feyenoord niet langer het antwoord afwachten en laat Bijlow en Geertruida niet afreizen naar Wit-Rusland.

Lees ook: Vitesse bang voor quarantaine meerdere internationals

Hoe het met de andere internationals komt, laat Feyenoord volgens het weekblad afhangen van de medische staf. Met Leroy Fer behoort er één Feyenoorder tot de voorselectie van het Nederlands elftal. Echter speelt Oranje in september twee keer in Amsterdam en hoeft het niet te reizen naar het buitenland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen