Barça legt zich niet zomaar neer bij vertrek Messi

26 augustus 2020, 13:40

FC Barcelona wil dat Lionel Messi blijft. Bij monde van technisch directeur Ramon Planes hebben de Catalanen voor het eerst van zich laten horen sinds de vertrekwens van Messi naar buitenkwam. Planes volgde vorige week Eric Abidal op en krijgt de loodzware taak om de kleine Argentijn in Camp Nou te houden.

Via een zogenaamde burofax – een soort aangetekende e-mail – stelde Messi Barcelona op de hoogte van zijn onmogelijk geachte besluit. "De waarheid is dat het belangrijk nieuws was en waar we over nadenken", zegt Planes tegen Mundo Deportivo als hem gevraagd wordt naar de mededeling van La Pulga. "Koeman, de voorzitter en ik als technisch directeur willen een nieuwe, winnende ploeg bouwen rondom de beste speler ter wereld."

Lees ook: 'Suárez is intieme vriend en buurman van Messi'

Kortom, Barça zal zich niet zomaar neerleggen bij een vertrek van Messi. "We willen dat hij blijft. Onze toekomst is met jonge spelers en met Leo. Hij heeft ons veel gegeven. Daar moeten we ontzettend veel respect voor hebben. Wij moeten ervoor zorgen dit voort te zetten. Ik werk er intern hard aan om een de beste oplossing te vinden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen