Feyenoord verliest coördinator onderbouw aan Manchester City

26 augustus 2020, 11:18

Feyenoord verliest Glenn van der Kraan aan Manchester City. Van der Kraan werkte als coördinator onderbouw in de Rotterdamse jeugdopleiding. In de academie van City gaat hij aan de slag als 'Head of Coaching'. "Een geweldige kans die ik met beide handen aangrijp", reageert Van der Kraan.

"Vanzelfsprekend was ik vereerd met het aanbod van Manchester City om te komen praten, maar tegelijkertijd geeft het ook een dubbel gevoel", zegt Van der Kraan op het clubkanaal van Feyenoord. "De afgelopen tien jaar heb ik als zeer leerzaam ervaren, waarbij we er als Feyenoord Academy in geslaagd zijn om een goed fundament voor de gehele jeugdopleiding neer te zetten. Die ervaring neem ik mee in mijn nieuwe rol in Manchester."

Van der Kraan vervulde de afgelopen vier jaar de functie als coördinator. Daarvoor stond hij als jeugdtrainer voor de groep. "Uiteraard is het jammer als talentvolle mensen de club verlaten. We gunnen Glenn deze stap echter enorm", aldus hoofd opleiding Stanley Brard. "Hij heeft met zijn enthousiasme en passie voor talentontwikkeling een belangrijke bijdrage geleverd in het professionaliseren van de onderbouw."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen