Bicentini boos op Hiddink: "Een bizar schandelijke vertoning"

26 augustus 2020, 10:46

Remko Bicentini voelt zich gepiepeld door Guus Hiddink. Door de gang van zaken rondom het bondscoachschap van Curaçao heeft Hiddink het bij hem verbruid. Bicentini moest via de media vernemen dat de Varssevelder hem opvolgt als bondscoach van het eiland. Volgens Bicentini is achteraf gebleken dat Hiddink in januari al een mondeling akkoord had.

"Een bizar schandelijke vertoning wat hier gebeurt. Dat zie je nergens anders", zegt Bicentini tegen FOX Sports. Hij sprak in februari zelfs nog met Hiddink over een adviseursrol. "Het gaat hier om voorbedachte rade." Bicentini vindt het zeer kwalijk dat hij niet direct is ingelicht. "Dat had in januari gelijk moeten gebeuren. In februari toen ik bij hem zat en het al beklonken was, is er ook niet over gesproken. Een hele knappe prestatie om het zolang stil te houden."

Lees ook: Hiddink schrikt van chaos Curaçao: "Anders blijf ik weg"

Ook nu de aap uit de mouw is, vernam Bicentini niets van zijn opvolger. "Ik heb hem een berichtje gestuurd en gezegd wat ik ervan vond. Ik moest het in reëel en nette taal wel even kwijt. Ook daar is niet op gereageerd. Dat is z'n goed recht en moet hij zelf weten, maar dit is niet goed te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen