Stam en FC Cincinnati onderuit na razendsnelle achterstand

26 augustus 2020, 09:11

Jaap Stam heeft dinsdagnacht (Nederlandse tijd) met FC Cincinnati een kansloze nederlaag geleden op bezoek bij Chicago Fire. Al na tien minuten keek Cincinnati tegen een 2-0 achterstand aan. Uiteindelijk moest de nummer tien van de Eastern Conference met 3-0 buigen.

Cincinnati startte met Jürgen Locadia in de basis en viel Siem de Jong al na 27 minuten in voor de geblesseerde Allan Cruz. Maikel van der Werff maakte in het laatste kwartier zijn opwachting. De oud-verdediger van PEC Zwolle en Vitesse is terug van een blessure. Echter kon de Nederlandse enclave het verschil niet maken.

Het duel was nog geen twee minuten oud of Chicago Fire liet het netje al bollen. Fabian Herbers volleerde de bal knap achter doelman Przemyslaw Tyton. Het voorbereidende werk van Gaston Gimenez was ook zeer fraai (zie beelden hieronder). De droomstart voor Chicago Fire werd acht minuten later compleet. Een droge knal van Alvaro Medran van ver bezorgde de thuisploeg een comfortabele 2-0 voorsprong.

De 3-0 van Ignacio Aliseda in de tweede helft betekende de definitieve beslissing. Op de ranglijst staan Cincinnati en Chicago na zeven wedstrijden met zeven punten op gelijke hoogte. Komende zondag neemt de ploeg van Stam het op tegen Columbus Crew.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen