Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gosens uitzinnig na oproep voor Duitsland: "Kan het niet geloven"

Gosens uitzinnig na oproep voor Duitsland: "Kan het niet geloven"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 augustus 2020 – Robin Gosens is door het dolle heen na zijn oproep voor de nationale ploeg van Duitsland. Bondscoach Joachim Löw heeft de back opgeroepen voor de duels in de Nations League met Spanje en Zwitserland, waarin hij zijn debuut kan gaan maken. "Hier zijn geen woorden voor, ik kan niet geloven dat het echt is."

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia. Voor het Nederlands elftal is het minder goed nieuws, want zodra hij speelminuten gaat maken namens de Duitsers, kan hij definitief niet meer uitkomen voor Oranje. En dat lijkt vrijwel zeker te gaan gebeuren, gezien de woorden die de bondscoach hem meedeelde. "Löw zei dat hij me wil belonen voor een uitstekend seizoen", aldus Gosens.

"Dat ik me voor een langere periode op het hoogste niveau heb laten zien. Zowel in de competitie, als in Europa. Dit is niet normaal toch?", stelt de verdediger, die pas op zijn achttiende het profvoetbal inrolde. "Ik heb er zo hard voor gewerkt en dat heeft zich uitbetaald. Mijn weg naar de nationale ploeg was anders dan anders. Ik heb nooit in een jeugdopleiding gezeten."

Lees ookDomper Oranje: Löw neemt Gosens op in Nations League-selectie

Löw wilde Gosens in maart al selecteren, maar destijds gooide de corona-uitbraak roet in het eten. Zonder het virus was Gosens zeer waarschijnlijk al international van Die Mannschaft geweest. Oranje zou hem desondanks ook nog volgen, maar dat lijkt dus op niets uit te lopen. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd