Bloodworth langs Martens in CL, Real Madrid wint Youth League

25 augustus 2020, 22:13   Bijgewerkt: 25 augustus 2020, 22:19

Het FC Barcelona van Lieke Martens is dinsdagavond in de halve finale van de Champions League uitgeschakeld. Dominique Bloodworth was met VfL Wolfsburg met 1-0 te sterk voor de Catalaanse club, door een treffer van Fridolina Rolfö na een klein uur spelen. Voor de andere grote club uit Spanje - Real Madrid - was er wel een succesje. 

Op het moment dat de treffer van de Duitse ploeg viel, zat Martens overigens nog op de bank bij de Catalanen, die vorig jaar nog de Champions League-finale verloren van Olympique Lyon. Die ploeg staat in de andere halve finale die woensdag wordt gespeeld. Als het Paris Saint-Germain daarin verslaat, is dezelfde finale als twee jaar geleden een feit. Destijds won Lyon door een hoofdrol van Shanice van der Sanden met 4-1 van VfL Wolfsburg, al speelde Bloodworth – dinsdagavond basisspeler – destijds nog niet bij de Duitse club.

Real Madrid wint Youth League

Verder werd in Zwitserland de finale van de Youth League afgewerkt. Benfica O19 schakelde Ajax O19 uit in de halve finale van het toernooi, maar kon in de finale Real Madrid O19 niet verslaan (3-2). Met interim-coach Raúl (tevens oud-spits van De Koninklijke) stelde Real voor de pauze al orde op zaken (2-0). In het tweede bedrijf kreeg Tiago Dantas nog wel dé kans op de 3-3, maar miste een stafschop. Daardoor wint Raúl de Youth League met Real, al keert de coach in principe wel terug naar het O15-team van de Madrilenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen