Internazionale en Conte toch langer door na beraad

25 augustus 2020, 18:39

Internazionale-trainer Antonio Conte (51) staat ook komend seizoen nog 'gewoon' aan het roer. De oefenmeester en de Italiaanse club hebben dinsdag hun gezamenlijke toekomst besproken en daaruit kwam naar voren dat er nog wél genoeg draagvlak is om het project samen voort te zetten. Eerder leek het huwelijk na één jaar alweer te stranden.

Dat heeft Internazionale laten weten in een officieel bericht. De trainer greep met zijn ploeg naast de landstitel in Italië en de Europa League-beker werd eveneens misgelopen. Zelf hulde hij zich ook al in nevelen over zijn toekomst, waardoor een afscheid werd verwacht. Na lang beraad gaat de coach beginnen aan zijn tweede seizoen in Milaan, waar zijn contract tot en met 2022 doorloopt.

Het aanblijven Conte betekent zo goed als zeker dat technisch directeur Piero Ausilio vertrekt bij Internazionale. Hij lag namelijk flink over hoop met Conte, die bijvoorbeeld aanwinst Cristian Eriksen amper gebruikte na de winterstop. Vermoedelijk is de coach nog meer aanwinsten beloofd, waardoor hij heeft besloten om te blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen