Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Internazionale en Conte toch langer door na beraad

Internazionale en Conte toch langer door na beraad

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 augustus 2020 – Internazionale-trainer Antonio Conte (51) staat ook komend seizoen nog 'gewoon' aan het roer. De oefenmeester en de Italiaanse club hebben dinsdag hun gezamenlijke toekomst besproken en daaruit kwam naar voren dat er nog wél genoeg draagvlak is om het project samen voort te zetten. Eerder leek het huwelijk na één jaar alweer te stranden.

Dat heeft Internazionale laten weten in een officieel bericht. De trainer greep met zijn ploeg naast de landstitel in Italië en de Europa League-beker werd eveneens misgelopen. Zelf hulde hij zich ook al in nevelen over zijn toekomst, waardoor een afscheid werd verwacht. Na lang beraad gaat de coach beginnen aan zijn tweede seizoen in Milaan, waar zijn contract tot en met 2022 doorloopt.

Het aanblijven Conte betekent zo goed als zeker dat technisch directeur Piero Ausilio vertrekt bij Internazionale. Hij lag namelijk flink over hoop met Conte, die bijvoorbeeld aanwinst Cristian Eriksen amper gebruikte na de winterstop. Vermoedelijk is de coach nog meer aanwinsten beloofd, waardoor hij heeft besloten om te blijven.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd