Higuaín gaat Juventus spoedig officieel verlaten

25 augustus 2020, 15:51

Gonzalo Higuaín maakt definitief geen deel uit van de plannen die Andrea Pirlo heeft met Juventus. De aanvaller (32) heeft inmiddels te horen gekregen dat hij mag vertrekken, de Oude Dame is bereid om mee te werken aan zijn vertrek. Het is een kwestie van tijd voordat een overgang officieel wordt. 

Dat heeft Pirlo laten weten in een persconferentie. "We hebben samen met Gonzalo Higuain besloten dat hij deze zomer de club gaat verlaten", aldus Pirlo. "Hij is uit het project gestapt en we zijn bereid om hem te laten gaan." De spits kwam in 2016 nog voor negentig (!) miljoen euro over van Napoli, maar kon in Turijn geen onbetwistbare indruk maken. Afgelopen jaar kende hij zelfs een heel matig jaar, mede vanwege zijn beperkte fitheid.

Er bestaat een reëele kans dat Higuaín tijdelijk terugkeert naar zijn thuisland Argentinië, aangezien zijn moeder ernstig ziek is. Tijdens de coronastop keerde de spits om die reden ook terug naar Argentinië. Eerder speelde hij voor onder andere Chelsea, AC Milan, Real Madrid en River Plate.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen