'PSV: Jurjus vertrekt, Mvogo vandaag gepresenteerd'

25 augustus 2020, 08:33   Bijgewerkt: 25 augustus 2020, 10:36

Hidde Jurjus (op archiefbeeld voor PSV) heeft zijn gewenste transfer bijna te pakken. De 26-jarige sluitpost is bijna rond met KFC Uerdingen 05, dat uitkomt in de Duitse 3. Liga. Als derde, vierde doelman van PSV had Jurjus in Eindhoven geen enkel perspectief. Waarschijnlijk verlaat hij het Philips Stadion op huurbasis.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Jurjus, die nog over een eenjarig contract beschikt, werd de afgelopen seizoenen al vaker verhuurd. Zo keepte de Achterhoeker voor De Graafschap en Roda JC. Het beoogde doel - eerste keeper worden van PSV - kwam geen moment in zicht. De komst van Roger Schmidt heeft daar verder niets aan veranderd.

Mvogo

Sterker nog: met de aanstaande komst van Yvon Mvogo zou Jurjus op papier vierde keeper worden. Alleen de medische keuring staat de komst van Mvogo nog in de weg. Volgens het [a,https://www.ed.nl/dossier-psv/schmidt-krijgt-bij-psv-de-gewenste-meevoetballende-keeper-mvogo-traint-direct-mee~a97a8ee7/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web,_blank,ED] hoopt PSV de Zwitserse Kameroener vandaag (dinsdag) te presenteren. De Eindhovenaren gaan hem voor twee seizoenen huren van RB Leipzig. In Mvogo ziet Schmidt de zo gewenste meevoetballende keeper.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen