Go Ahead Eagles trekt talentvolle middenvelder aan van Mainz

24 augustus 2020, 17:49

Een nieuwe speler voor Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer gaat in zee met Erkan Eyibil, die een jaar gehuurd wordt van FSV Mainz 05. De aanvallende middenvelder moet creativiteit gaan toevoegen aan het team van Kees van Wonderen.

De Duitser met Turkse roots speelde in het verleden 25 jeugdinterlands gespeeld voor Turkije. Bij Mainz maakte hij indruk in de Onder-19-ploeg met 23 goals en 10 assists in 39 competitiewedstrijden. Toch brak hij niet door in het eerste. "Het is voor een voetballer belangrijk om het gevoel te hebben dat een trainer je graag wil hebben", weet Eyibil. "Dat gevoel kreeg ik bij Kees van Wonderen. Na leerzame jaren in de Onder-19 van Mainz ben ik blij dat ik mezelf op een volwassener en hoger niveau verder kan ontwikkelen. Go Ahead Eagles is een goede stap voor me."

"Erkan is een talentvolle, linksbenige speler met de nodige creativiteit", zegt technisch manager Paul Bosvelt de nieuwste aanwinst van Go Ahead Eagles. "Het feit dat hij al jarenlang deel uitmaakt van de vertegenwoordigende Duitse jeugdelftallen zegt wel iets over zijn kwaliteiten. Bij Go Ahead Eagles willen we hem het podium bieden om zich als voetballer nog verder te ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen