Utrecht-talent Arweiler moet bij ADO voor de goals zorgen

Utrecht-talent Arweiler moet bij ADO voor de goals zorgen

24 augustus 2020 – De aanvalslinie van ADO Den Haag heeft maandag een impuls gekregen. De Hofstedelingen heten Jonas Arweiler op de eigen website welkom als nieuwe versterking. De 23-jarige spits wordt voor één seizoen gehuurd van FC Utrecht.De voormalig Duits jeugdinternational speelt sinds 2018 bij Utrecht. Verder dan drie duels in de Eredivisie en één doelpunt kwam hij niet, maar bij Jong Utrecht liet hij wel degelijk zijn kwaliteiten zien. Hij scoorde in zijn eerste seizoen vijf keer in de Eerste Divisie vijf keer en verdubbelde zijn aantallen een jaar later. Bij ADO krijgt hij nu de kans om zich in de Eredivisie te bewijzen.

Martin Jol (Hoofd Technisch Hart) denkt dat ADO veel plezier kan beleven aan de spits. "Jonas is een jonge spits, die altijd enorm hard werkt en zich bewezen heeft op het niveau van de Eerste Divisie. Hopelijk kan hij, samen met ons, de volgende stap in zijn carrière maken. Wij denken dat Jonas een spits is die dankzij zijn instelling snel een binding zal krijgen met ons publiek."

Arweiler kijkt ook uit naar de samenwerking. "Ik heb alleen maar positieve dingen gehoord over de club en ben zeer blij met deze stap. Ik kan hier doorgroeien en dat is precies wat ADO Den Haag zelf ook voor ogen heeft. De club wil weer stappen vooruit maken. Het is mooi dat ik de kans krijg om daar aan bij te dragen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 19 januari 2021

  2. maandag 18 januari 2021