Vitesse beloont talenten Manhoef en Cornelisse

24 augustus 2020, 15:45   Bijgewerkt: 24 augustus 2020, 15:50

Vitesse heeft de talentvolle Million Manhoef (18, foto) en Enzo Cornelisse (17) beloond voor hun ontwikkeling. Eerstgenoemde tekende maandag een nieuw, driejarig contract, terwij de zoon van Tim Cornelisse door trainer Thomas Letsch definitief is toegevoegd aan de A-selectie.

Dat heeft Vitesse bekend gemakt op het clubkanaal. Manhoef is een linksachter, die ondanks de aanwezigheid van Max Clark en Maximilian Wittek een plek kreeg bij de Arnhemmers. Met een nieuw driejarig contract spreekt de club bovendien veel vertrouwen in Manhoef uit. "Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel blij ben met de ontwikkelingen van de afgelopen weken. Daarnaast zie ik het als loon naar werken. Ik heb een doel voor ogen en daar werk ik keihard voor. Alle kansen die ik krijg, wil ik met beide handen aangrijpen", aldus het talent.

Lees ook: Letsch geeft Huisman en Manhoef kans in A-selectie Vitesse

Cornelisse is multi-inzetbaar en kan zowel achterin, als ook op het middenveld in de voeten. Eerder tekende hij ook al een nieuwe verbintenis. "Ik begin aan mijn tiende seizoen bij Vitesse en ben super trots dat ik definitief ben doorgeschoven naar de A-selectie. Maar ik blijf mezelf. Ik besef dat dit nog steeds pas het begin is. Door hard te blijven werken, is mijn volgende doel om mijn officiële debuut te maken in Vitesse 1. In de voetsporen treden van mijn vader is heel bijzonder." Zijn vader is oud-profvoetballer en momenteel werkzaam in de jeugdopleiding van Vitesse.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen