'SC Heerenveen gaat Ejuke voor 12 miljoen verkopen'

23 augustus 2020, 20:25   Bijgewerkt: 23 augustus 2020, 23:15

SC Heerenveen staat op het punt Chidera Ejuke voor circa twaalf miljoen euro te verkopen. De smaakmaker van de Friezen is op weg naar CSKA Moskou. Als de transfer rondkomt, wordt de aanvaller na Afonso Alves (17 miljoen euro) en Miralem Sulejmani (16.25 miljoen) de duurste speler uit de clubgeschiedenis van Heerenveen. Heerenveen heeft de miljoenen ook hard nodig om de selectie op peil te krijgen.

De Leeuwarder Courant meldt dat Ejuke op weg is naar CSKA. Een jaar geleden kwam hij voor iets minder dan twee miljoen euro over van het Noorse Valerenga. In het Abe Lenstra Stadion groeide hij met zijn dribbels razendsnel uit tot smaakmaker van de ploeg van Johnny Jansen.

Het aanstaande vertrek zal sportief een flinke aderlating zijn voor Heerenveen. Echter heeft de club de miljoenen ook nodig om de selectie op een fatsoenlijk niveau te krijgen. Op meerdere posities heeft de selectie van Jansen dringend versterkingen nodig. Anderzijds kan Heerenveen de miljoenendeal ook goed gebruiken om de  financiële tekorten zoveel mogelijk te beperken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen