Broja heeft zijn eerste doelpunten in dienst van Vitesse te pakken

23 augustus 2020, 18:52

Armando Broja heeft als nieuwe speler van Vitesse gelijk van zich doen spreken. De spits kwam vrijdag op huurbasis over van Chelsea en scoorde vandaag (zondag) zijn eerste doelpunten voor de Arnhemmers. In het besloten oefenduel met Go Ahead Eagles (4-0) scoorde de Albanees tweemaal.

Net als gisteren tegen ADO Den Haag viel Broja in bij Vitesse, dat aantrad met een combi-team. Na de rust nam de Chelsea-huurling de 3-0 en 4-0 voor zijn rekening. Zijn eerste goal in dienst van Vitesse nam hij compleet voor eigen rekening. Broja onderschepte de bal, sprintte naar de goal en verschalkte hij de keeper met een lobje. Zijn tweede van de middag schoot hij in de slotfase binnen.

De eerste treffers van Vitesse kwamen op naam van Thomas Buitink en Daan Huisman. "Het was vooral op fysiek vlak een nuttige wedstrijd om iedereen zo fit mogelijk te krijgen", aldus trainer Thomas Letsch op het clubkanaal van Vitesse. "De komende week gaan we de volgende stappen maken in de voorbereiding. Langzaam maar zeker werken we gericht toe naar de start van de competitie." Komende vrijdag oefent Vitesse besloten tegen Fortuna Düsseldorf.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen