Steijn hoopt op aanwinsten: "We zijn heel druk bezig met spelers"

23 augustus 2020, 11:46

NAC Breda is bezig aan een zeer behoorlijke voorbereiding en speelde zaterdag gelijk tegen Sparta Rotterdam. Maurice Steijn is tevreden met hoe de generale repetitie is verlopen, maar zou graag nog extra spelers aantrekken.

De club is druk bezig met het aantrekken van nieuwe spelers, zegt Steijn. "Het is duidelijk dat we nog wat zoeken, ja. Met name voorin", zegt de trainer tegen BN De Stem. "We zijn heel druk bezig met spelers. We hebben een lijstje spelers die in belangstelling staan van meerdere clubs. Maar ik wacht liever een week dan dat ik doorschakel naar een tweede keuze. Ik weet namelijk dat ik een uitstekende groep heb."

Dat bleek zaterdag, toen er gelijkgespeeld werd tegen Sparta. "Er had meer ingezeten. We zijn met een bepaald systeem bezig. Dat bespreken we met spelers en we laten beelden zien. Door het wegvallen van de oefenduels met FC Dordrecht en ADO Den Haag hebben we alleen wat meer tijd nodig gehad het er in te slijpen. Nu zag ik de manier van voetballen die we voor ogen hebben. Op het einde van de wedstrijd schakelden we zelfs over naar een systeem met vier spitsen. Onze insteek is: elke wedstrijd spelen om te winnen."

NAC begon zaterdag met Jan Paul van Hecke in de basis. Hij wil graag vertrekken. "Afgelopen week hoorde ik van Mattijs Manders (algemeen directeur, red.)  dat hij dicht bij een transfer was, maar er lijkt een andere situatie te ontstaan. Ik stelde hem ook op, omdat ik de kans héél groot acht dat hij volgende week ook voor ons speelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen