Promes kan niets met vermeende interesse: "Ben hier gelukkig"

23 augustus 2020, 11:12

Rondom Quincy Promes is het niet vaak rustig, aangezien er altijd wel clubs zijn met belangstelling voor de buitenspeler. De aanvaller van Ajax werd onlangs in verband gebracht met Arsenal, maar kan daar weinig mee. Zijn focus ligt volledig in Amsterdam. Aan een vertrek wil hij sowieso liever niet denken.

Porems weet dat hij in Engelse media met Arsenal in verband gebracht werd. "Dat is een gerucht, daar kan ik niet op ingaan. Ik ben verbaasd over de interesse. Ik ben hier net een jaar. Iedereen weet dat ik hier gelukkig ben, ik sta niet te springen om weg te gaan", zegt Promes tegen de NOS. Hij kwam een jaar geleden over van Sevilla.

Promes hoopt dat Ajax de ploeg bij elkaar kan houden en succes kan hebben in de Champions League. "Spelers zullen nu twee keer nadenken als er een andere club komt. Wij spelen Champions League, dus je ruilt Ajax niet zomaar in. Iedereen moet dat voor zichzelf bepalen, daar praten we onderling niet veel over", aldus de international. Zelf weet hij nog niet hoe hij ingezet gaat worden. "Ik kan spits, links, rechts en op tien. Het kan variëren. Ik heb geen voorkeur, echt niet", zegt Promes.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen