Dubbelrol Tannane bij duel tussen Vitesse en ADO

22 augustus 2020, 21:50   Bijgewerkt: 22 augustus 2020, 21:58

Met een uitblinkende Oussama Tannane heeft Vitesse gelijkgespeeld op bezoek bij ADO Den Haag. De Vitessenaren kwamen een vroege achterstand te boven en waren bijna het gehele duel een stuk beter dan de gastheren uit Den Haag. De uitblinker aan de kant van de gasten werd in het slotkwartier echter de schlemiel: 2-2

ADO Den Haag had al met wisselend succes geoefend tegen MVV en Almere City, maar het duel tegen Vitesse was er een die voor het eerst sinds maanden op het eigen terrein werd afgewerkt. Vitesse verspeelde slechts twee punten in vier oefenduels en reisde dus met het nodige vertrouwen af naar Den Haag. En dat bleek ook wel, want het gehele duel was Vitesse de betere. Vooral Tannane en Oussama Darfalou blonken uit.

Het was echter Peet Bijen die ADO in de zevende minuut op voorsprong bracht. Niet lang daarna benutte Tannane een pingel en prikte Darfalou na een vlotlopende aanval de 1-2 binnen. Tannane raakte nog van afstand de paal en schoot kiezelhard een keer naast, waardoor hij zich ontpopte tot man van de wedstrijd. Dat bleek hij na rust ook, zij het in negatieve zin. De buitenspeler veroorzaakte een penalty tegen en vrij onmachtige ADO, dat zo via Michiel Kramer vanaf de stip nog terugkwam tot 2-2.

Vitesse zal echter tevreden zijn met het spel in Den Haag. Voor ADO is er voetballend gezien nog meer reden tot zorgen, want daar speelden ze vooral voor rust een slechte wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen