Sparta gelijk tegen NAC, RKC onderuit bij NEC en Groningen gelijk

22 augustus 2020, 16:23

Meerdere Eredivisie-clubs hebben zaterdag geen beste beurt gemaakt tegen clubs die in de Eerste Divisie spelen. Zo kwam Sparta Rotterdam niet langs NAC Breda, verloor RKC Waalwijk van NEC en bleef FC Groningen steken op een 1-1 gelijkspel bij Almere City FC.

Sparta - NAC 1-1

Sparta begon zaterdag uitstekend aan het duel met NAC Breda, dat de laatste wedstrijd van de voorbereiding speelde. Al na vier minuten was het raak toen Danzell Gravenberch de 1-0 aantekende. Die stand stond lang op het bord, totdat Robin Schouten er namens NAC kort voor tijd 1-1 van maakte. Bij NAC maakte nieuweling Dion Malone zijn debuut.

NEC - RKC 2-1

Bij RKC Waalwijk wil het nog niet echt vlotten in de voorbereiding en ook zaterdag is het niet goed gegaan. Alle doelpunten tijdens de 2-1 overwinning voor NEC vielen in de eerste helft. Na twaalf minuten maakte Ole Romeny de 1-0, maar die werd snel ongedaan gemaakt door Mario Bilate die eindelijk weer eens trefzeker was. Jordy Bruijn bepaalde vervolgens voor rust de stand op 2-1. RKC heeft alle oefenduels tot dusver verloren.

Almere City - FC Groningen 1-1

Bij FC Groningen maakte Arjen Robben zaterdag zijn rentree; hij stond in de basis tegen Almere City FC en deed een halfuur mee. Hij ging naar de kant 1-0 achterstand, aangezien Faris Hammouti binnen het halfuur de 1-0 had aangetekend. Ramon Pascal Lundqvist, voor Robben was ingevallen, maakte de 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen