Robben is weer terug: "Lekker om weer een wedstrijd te spelen"

22 augustus 2020, 15:36

De eerste speelminuten van de voorbereiding zijn in de tas voor Arjen Robben. De 36-jarige buitenspeler begon zaterdag tegen Almere City FC in de basis bij FC Groningen en deed zoals afgesproken een halfuur mee. Dat ging prima, tot zijn eigen tevredenheid.

Met een glimlach van oor tot oor verscheen de aanvoerder van Groningen voor de camera van FOX Sports. "De kop is eraf. Het was lekker om weer een wedstrijd te spelen, hier doe je het voor. Ik was blij dat ik eindelijk weer de wei in mocht. Ik kom van ver en ben er nog lang niet, maar ik zit goede stappen", aldus de aanvaller. "Ik probeer me zo goed mogelijk voor te bereiden en vooral ook plezier te maken. Het belangrijkste is om nu fit te blijven en dan zien we het wel. Ik laat mezelf ook een beetje verrassen."

Robben liet de eerste oefenduels aan zich voorbij gaan, maar vond zaterdag de tijd rijp om te gaan spelen. "In de afgelopen twee weken ging het fysiek soms wat moeizamer, maar dat is logisch. Ik moet dat goed in de gaten houden. Het zou mooi zijn als ik dit seizoen alle 34 wedstrijden speel, maar het zal vast een keer voorkomen dat ik er niet bij ben."

Groningen begint het seizoen op 13 september tegen Robbens oude club PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen