Maguire verlaat Griekse cel en is weer op vrije voeten

22 augustus 2020, 14:30

Harry Maguire is weer op vrije voeten. De verdediger van Manchester United werd donderdag op vakantie in Mykonos gearresteerd door de politie na een ruzie in de kroeg. Zaterdag heeft hij de cel weer verlaten.

Op naar buiten gebracht beelden is te zien dat Maguire weer op vrije voeten is. Hij verliet het gerechtsgebouw op het naastgelegen eiland Syros in het bijzijn van enkele juristen. De plaatselijke aanklager zal naar verwachting een datum voor de hoorzitting vaststellen. Advocaat Constantinos Darivas had eerder in Griekse media al gezegd dat Maguire de aantijgingen heeft ontkend.

Volgens de krant Proto Thema raakten twee groepen Engelsen buiten een bar met elkaar in gevecht. Tot een van die groepen behoorde Maguire. Toen de politie tussenbeide kwam om de ruzie te stoppen, werden de agenten aangevallen. Drie Engelsen werden meegenomen naar het bureau, waaronder Maguire. Op het politiebureau liep het opnieuw uit de hand. Maguire en de twee anderen bleven provoceren. Het kwam zelfs opnieuw tot fysiek geweld richting twee agenten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen