'PSV denkt aan Kampl en wil het contract van Dumfries verlengen'

22 augustus 2020, 08:42

PSV heeft Kevin Kampl (29) op het wensenlijstje staan als aanwinst voor komend seizoen. Hoewel het er momenteel op lijkt dat de Duitser nog onhaalbaar is, hopen de Eindhovenaren hem nog wel los te weken bij RB Leipzig. Verder staat ook het verlengen van het contract van Denzel Dumfries nadrukkelijk op het wensenlijstje.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad en Voetbal International althans. Gezien Kampl's salaris en het feit dat hij weer zicht heeft op een basisplaats bij RB Leipzig, lijkt de kans klein dat het tot een daadwerkelijke transfer komt. Dat is echter wel de buitencategorie waarin Roger Schmidt denkt als het gaat om versterkingen. Tot dusver werd er nog helemaal geen speler gehaald.

Toch komt daarin vermoedelijk snel verandering. Het ED schrijft namelijk ook nog altijd over de interesse in de eveneens dure Chinese Kim Min-Jae - al is dat een project voor de lange termijn, terwijl beide media ook beweren dat [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/370926/psv-wikt-en-weegt-kwaliteiten-van-keepers-schmidt-zit-in-dubio/,_blank,Yvon Mvogo nog altijd in beeld] is voor de keeperspositie bij het elftal van Schmidt. Een echt goed meevoetballende doelman er in zijn ogen namelijk nog niet.

Dumfries behouden

Verder wil PSV graag een signaal afgeven dat Dumfries niet te koop is bij PSV en daarom willen ze hem een nieuwe verbintenis laten ondertekenen. Met een nieuw contract is de captain vermoedelijk te behouden. Ook wacht voor Mohamed Ihattaren en Donyell Malen mogelijk een nieuw contract, daarover worden contacten met zaakwaarnemer Mino Raiola onderhouden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen