"Is De Vrij één van beste verdedigers ter wereld? Dat denk ik wel"

21 augustus 2020, 08:54

Ron Vlaar kan genieten van zijn maatje en oud-ploeggenoot Stefan de Vrij, die vanavond met Internazionale in de finale van de Europa League staat. Ook al is De Vrij geen basisspeler bij Oranje, Vlaar schaart hem onder de beste verdedigers ter wereld. "Dat denk ik wel. Je wordt niet voor niets uitgeroepen tot de beste verdediger in de Serie A", zegt de speler van AZ.

"Stefan heeft zich enorm ontwikkeld", aldus Vlaar in het Algemeen Dagblad. "Tactisch enorm sterk, hij staat altijd op de goede plek. "Hij is in Italië beter geworden. Dat pure verdedigen, daar ben je in Italië wel voor op de juiste plek. Stefan kan ook prima opbouwen, maar dat is altijd al zo geweest."

De prestaties van De Vrij worden in Nederland vaak onderbelicht. "Het best bewaarde geheim, daar kan ik me wel in vinden. Hij presteert in Italië zo goed. Ik denk dat veel mensen het wel weten of horen, maar niet zelf zien. Daar komt bij dat hij het helaas niet in Oranje kan laten zien. Wellicht verandert dat de komende tijd nu De Ligt voorlopig geblesseerd is. En bovendien is het straks nieuwe ronde, nieuwe kansen onder een nieuwe bondscoach."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen