Weghorst weggestuurd van training na commentaar op arbiter

20 augustus 2020, 21:47   Bijgewerkt: 20 augustus 2020, 23:46

Het was een slechte donderdag voor Wout Weghorst. Eerst zag de spits dat VfL Wolfsburg een concurrent voor hem presenteerde en vervolgens werd hij van de training gestuurd bij de A-selectie. De Nederlandse spits zou te veel commentaar op de leiding hebben gehad tijdens nota bene een partijtje voetvolley.

Dat heeft trainer Oliver Glasner verteld in de Duitse media. Weghorst was boos over een in zijn ogen onterechte beslissing. Nadat hij eerder al een waarschuwing had gekregen over zijn te fanatieke gedrag, werd hij na nieuw commentaar op assistent-trainer Michael Angerschmid – de arbiter van dienst – weggestuurd. Het voorval werd overigens al bijgelegd: Weghorst bood zijn excuses aan, wat goed werd ontvangen door zijn medespelers. Een verdere sanctie komt er niet. 

De concurrent die Die Wölfe haalde, was de Pool Bartosz Biatek (18). Hij kwam over van Zaglebie Lubin en tekent een vierjarig contract bij de Bundesliga-club. De verwachting is overigens dat hij meer met het oog op de toekomst is gehaald door de Bundesliga-club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen