Kruys zet streep door rentree Sneijder bij FC Utrecht

20 augustus 2020, 19:23

Door een comeback van Wesley Sneijder in het betaalde voetbal kan volgens DHSC-trainer Gert Kruys definitief een streep. De coach denkt niet dat de middenvelder nog als profvoetballer aan de slag zal gaan. "Hij is momenteel met een aantal andere dingen bezig", aldus de oefenmeester.

Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. "Ik geloof niet dat Wesley terugkeert bij FC Utrecht. Hij is met een aantal dingen bezig en is ook op zakelijk gebied iets nieuws gaan doen", aldus Kruys, die ook aangeeft dat DHSC niet langer een serieuze optie is voor Sneijder. 

"Dinsdag heeft hij nog wel meegetraind bij ons en het is heel tof als hij dat regelmatig blijft doen. Maar hij zal ook niet gaan voetballen bij DHSC", aldus de oefenmeester van de Hoofdklasser. Sneijders oudere broer Jeffrey is assistent van Kruys en eerder al werd duidelijk de oud-international wil snuffelen aan het trainersvak.

Lees ook: Sneijder vindt rentree serieuze optie: "Heeft me getriggerd"

De oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Inter zette eerder twee maanden terug de deur voor een terugkeer als voetballer op een kier. De gestopte middenvelder liet zich inspireren door Arjen Robben, die uit zijn pensioen is gekomen en volgend seizoen in het shirt van FC Groningen te bewonderen is. Sneijder wil graag nog een keer uitkomen in het shirt van de club uit zijn geboortestad: FC Utrecht. De kans dat dat nog gebeurt, lijkt miniem.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen