"Koeman bracht mij helemaal niets in die zes maanden"

20 augustus 2020, 08:33   Bijgewerkt: 20 augustus 2020, 11:40

Gerard Deulofeu heeft minder goede ervaringen met Ronald Koeman. De twee werkten samen bij Everton, maar dat werd voor Deulofeu geen succes. De aanvaller, die door FC Barcelona is opgeleid, kwam onder de kersvers trainer van Barça nauwelijks in actie

"Ik kan vertellen over mijn persoonlijke ervaring met Koeman, maar daarover heb ik weinig te zeggen. Hij bracht me  helemaal niets in die zes maanden", zegt Deulofeu, tegenwoordig spelend voor Watford, tegen Catalunya Radio. "Ik was niet blij en heb gevraagd te vertrekken. Ik ging naar AC Milan (in januari 2017, red.). We zullen zien hoe het met hem gaat in Camp Nou."

In de academie van Barça stond Deulofeu bekend als veelbelovend talent, maar die verwachtingen maakte hij nooit waar. Ook niet toen Barça hem drie jaar geleden weer overnam van Everton. "Barcelona heeft al jaren geen geduld. Velen zijn er vertrokken. Nu worden veranderingen aangekondigd, maar ze lopen al jaren achter. Ik heb geen medelijden met de situatie van Barcelona. Op dit moment kan het mij niets schelen."

Eigen toekomst

Zelf verwacht Deulofeu, die herstelt van een zware blessure, deze zomer Watford te verlaten. "We proberen een akkoord te bereiken. Een rampzalig seizoen is geëindigd in degradatie. Er is interesse vanuit Spanje, Italië en Engeland."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen