Gnabry gevierde man bij Bayern München: "Hij verloste ons"

19 augustus 2020, 23:54

Met een subliem doelpunt opende Serge Gnabry woensdagvond de score in de halve finale van de Champions League tussen Olympique Lyon en Bayern München. Het doelpunt viel op het goede moment, want in de minuten daarvoor waren de Fransen tweemaal dicht bij de openingsgoal. "We hebben in de eerste fase wat geluk gehad", geeft Bayern-trainer Hansi Flick toe.

Hij zag hoe zijn team het in de openingsfase moeilijk had tegen de Franse underdog. "Lyon heeft een geweldig team, ze hebben ons in de problemen gebracht", aldus de trainer na de wedstrijd. Na achttien minuten maakte Gnabry de 0-1. De Duitser maakte een kwartier later ook zijn tweede van de avond. "Hij verloste ons door een prachtig doelpunt te maken. Ik ben ervan overtuigd dat hij nog niet op top zit."

Hoewel de openingsfase voor Lyon was, vindt dat Bayern München de terechte finalist is. Zondag treft de kampioen van Duitsland Paris Saint-Germain. Dan moet Bayern scherper beginnen, vindt Flick. "We leden te veel balverlies en verdedigden in de beginfase minder goed dan normaal. Dat moeten we verbeteren. Maar we moeten ook de batterij opladen zodat we zondag de titel kunnen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen