NAC Breda legt Malone vast, MVV versterkt zich met Heerings

19 augustus 2020, 19:15   Bijgewerkt: 19 augustus 2020, 19:58

NAC Breda heeft de selectie versterkt met Dion Malone. De 31-jarige verdediger annex middenvelder wilde na zijn vertrek bij ADO Den Haag eigenlijk een avontuur in het buitenland aangaan, maar kiest voor een hereniging met trainer Maurice Steijn. Ook MVV heeft een nieuwe speler binnen. De club uit Maastricht gaat in zee met Kai Heerings (30).

Malone

Malone heeft zich voor twee jaar verbonden aan NAC Breda. Bij ADO Den Haag werkte hij al eens samen met Steijn. "NAC is een prachtige club, dat is een ding dat zeker is. Daarnaast heb ik natuurlijk een verleden met Maurice Steijn en ik heb hem heel hoog zitten. Ik had meerdere opties, waaronder NAC. Voor mij is nu een goed moment om een besluit te nemen. De optie NAC is nu werkelijkheid", aldus Malone.

Steijn is blij dat hij met een bekende gaat samenwerken. "We halen met Dion heel veel ervaring in huis. Hij is een multifunctionele speler met heel veel power in zijn spel. In 2012 heb ik Dion weggehaald bij Almere City FC en liet hem debuteren in de Eredivisie. Nu komt hij NAC versterken en daar ben ik erg blij mee."

Heerings

MVV heeft Heerings voor een jaar met een optie voor een extra seizoen vastgelegd. De verdediger speelde het afgelopen seizoen in India voor NorthEast United FC. Nu keert de oud-speler van onder meer FC Utrecht en Fortuna Sittard terug naar Nederland. "Ik heb een positief gevoel over mijn komst naar MVV. Als routinier vind ik het een mooie uitdaging om de jonge jongens te steunen en te sturen. Ik denk ook dat MVV een mooie combinatie tussen jong en oud heeft. Ik ben ervan overtuig: het wordt een mooi voetbaljaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen