Azarkan verlengt contract: "Hopelijk snel vlammen in De Kuip"

19 augustus 2020, 19:54

Marouan Azarkan heeft zijn contract bij Feyenoord definitief verlengd. De achttienjarige aanvaller zette woensdag zijn handtekening onder een verbintenis tot de zomer van 2023. Vorige week bereikten de speler en club al een principe-akkoord.

"Met Marouan hebben we weer een jeugdspeler die kiest voor zijn kansen bij zijn eigen club. Hij is het schoolvoorbeeld van een speler van Feyenoord Onder 21 die hoorbaar op de deur klopt van het eerste elftal. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft hij zich nadrukkelijk laten zien en ook de nodige speelminuten gemaakt voor Feyenoord 1. We gaan als het goed is nog een hoop plezier aan hem beleven – zowel bij Onder 21 als het eerste", aldus een verheugde Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord.

Azarkan speelde tot nu toe één officiële wedstrijd in het eerste elftal van Feyenoord. Als invaller maakte hij vorig jaar september zijn debuut tegen ADO Den Haag. "Komend weekend mag ik mee met de selectie op trainingskamp. Daar wil ik me laten zien, en hopelijk mag ik snel weer vlammen in De Kuip", reageert Azarkan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen