Rodríguez na huurperiode bij PSV aan de slag bij Torino

19 augustus 2020, 16:57

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar het is nu definitief: Ricardo Rodríguez gaat aan de slag bij Torino. De linksachter, die vorig seizoen een half jaar op huurbasis uitkwam voor PSV, wordt overgenomen van AC Milan. In Turijn tekent de Zwitser een contract voor vier seizoenen.

De voorbije maanden werd duidelijk dat de kans klein was dat Rodríguez zou terugkeren naar PSV. De Zwitser was simpelweg te duur voor de Eindhovenaren. In de Eredivisie maakte de vleugelverdediger in korte tijd een uitstekende indruk. Vanwege de coronacrisis speelde Rodríguez uiteindelijk maar zes wedstrijden voor PSV.

Torino wordt de vijfde club van Rodríguez, die zijn loopbaan in eigen land bij FC Zürich begon. De 71-voudig international van Zwitserland speelde de afgelopen jaren bij VfL Wolfsburg en AC Milan. Bij de Italiaanse club werd hij een jaar geleden overbodig. Torino, afgelopen seizoen als zestiende geëindigd in de Serie A, profiteert van de situatie. Naar verluidt betaalt de club uit Turijn drie miljoen voor de komst van de Zwitser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen