Talentenfabriek Dortmund trekt Real-parel Reinier aan

19 augustus 2020, 13:54

De achttienjarige Reinier Jesus Carvalho is komend seizoen te bewonderen in de Duitse competitie. De pas achttienjarige aanvallende middenvelder werd door Real Madrid eerder dit jaar voor dertig miljoen euro vastgelegd, maar de oud-speler van Flamengo kwam tot dusver daar niet aan de bak. Bij Borussia Dortmund hoopt hij zich de komende seizoen te laten zien.

De Duitse topclub huurt hem voor twee jaar van Real. Het is zeker niet voor het eerst dat Dortmund een speler huurt van Real, aangezien er met Achraf Hakimi een soortgelijke constructie werd bedacht. Hij is inmiddels verkast naar Internazionale. Reinier is een Braziliaans toptalent dat vlieguren wil maken en die kans krijgt hij bij Dortmund. Die club doet er nooit moeilijk over om talenten de kans te geven.

De bedoeling is dat de jeugdinternational na twee jaar weer terugkeert naar Real Madrid, waar hij nog een contract heeft tot 2027. Die club heeft nog alle vertrouwen in Reinier, maar ziet op korte termijn geen kans voor hem in het eerste elftal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen