Fortuna haalt met Parkes (18) talentvolle spits binnen

19 augustus 2020, 11:12

Fortuna Sittard heeft de derde aanvallende versterking in korte tijd gepresenteerd. Veron Parkes (18) heeft woensdag een contract voor drie seizoenen getekend in Limburg. De spits komt transfervrij over van West Ham United, waar zijn verbintenis was afgelopen. Hij wordt in eerste instantie gehaald voor de langere termijn.

Dat laat Fortuna Sittard weten via de officiële kanalen. "Ik ben enorm blij met de kans die ik krijg bij Fortuna Sittard en ik kan niet wachten om te beginnen", laat de talentvolle aanvaller weten. "Ik kijk er naar uit om de staf, mijn nieuwe teamgenoten en de supporters te ontmoeten. Ik zal hard werken om zo snel mogelijk een bijdrage te kunnen leveren. Fortuna Sittard voelt voor mij als de perfecte volgende stap om me te ontwikkelen als voetballer."

In de jeugdteams van West Ham United profileerde Parkes zich als absolute goalgetter. Bij West Ham United O18 maakte hij in 39 optredens lieft 21 doelpunten. Eerder kwam hij in de jeugdteams uit van Crystal Palace, waar hij in 2018 vertrok. "Veron is een talentvolle, technische spits. Hij heeft een enorme drive en past met zijn speelstijl goed bij Fortuna Sittard", licht technisch manager Sjors Ultee toe. "Het is een speler met veel potentie die is gehaald voor de lange termijn." Recent werden ook Mats Seuntjens en Sebastian Polter gehaald als aanvallende versterking voor Fortuna.

Uitgaande transfers

Ook moeten er nog flink wat spelers vertrekken bij Fortuna Sittard. De Limburger weet dat de Fin Patrik Raitanen momenteel een stage loopt bij het Italiaanse SPAL en er mogen nog meer spelers vertrekken. Verder wordt Lisandro Semedo nog niet terugverwacht bij de Limburgers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen