Bij Willem II vertrokken Lewis (27) trekt naar Quick Boys

19 augustus 2020, 10:53

Fernando Lewis is (voorlopig) profvoetballer af. De verdediger had deze zomer een aflopend contract bij Willem II en heeft bewust gekozen voor een stap terug naar Quick Boys. Eerder stond hij onder contract bij onder andere AZ en Go Ahead Eagles, terwijl hij in de jeugdopleiding van Ajax speelde. Eerder kwamen ook onder andere Ruud Boymans (Almere City FC), Ricky van Haaren (Olimpia Grudziadz) en Enzo Stroo (TOP Oss) over. 

"Ik maak nu een bewuste keuze. Bij Quick Boys wil ik weer lekker gaan voetballen. Bovendien kan ik zo meer tijd vrijmaken voor mijn zoontje die binnenkort zijn eerste verjaardag viert", licht Lewis zijn opvallende stap toe op de clubsite van zijn nieuwe werkgever, die uitkomt op het hoogste amateurniveau van Nederland. Wel heeft de verdediger naar eigen zeggen 'mooie tijden' gehad in het profvoetbal.

Lewis kwam in 2017 over van AZ en maakte een prima indruk bij Willem II, waar hij in zijn eerste twee seizoenen zes assists gaf in 64 duels. Hij was erg geliefd bij de achterban van de Tilburgers en door zijn goede spel stond hij op het punt om zijn interlanddebuut te maken voor Aruba. Door een zware kruisbandblessure moest daar een streep doorheen en had hij zijn laatste duel voor Willem II zelfs al gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen