Ajax-aanwinst Kudus wil meer 'magie' na eerste speelminuten

19 augustus 2020, 09:55

Mohammed Kudus maakte dinsdagavond een uitstekende indruk bij zijn eerste officieuze minuten namens Ajax. De kersverse aanwinst viel tegen Wolfsberger AC in en liet zich in de tweede helft meteen zien, zonder beslissend te zijn in doelpunten of assists. "Het is fijn weer terug op het veld te zijn. Goed om wat minuten te krijgen."

Dat vertelt Kudus tegenover Ajax TV. Zijn eerste minuten gaven Kudus een 'geweldig gevoel', zo liet hij weten. "Ik moet me nog steeds aanpassen aan de nieuwe mensen en de omgeving, maar het is geweldig tot dusver. Ik kijk uit naar de start van het nieuwe seizoen, dan komt er nog meer magie aan", zei Kudus met een glimlach op zijn gezicht.

Pas tijdens het trainingskamp is hij aangesloten bij de A-selectie, vanwege de papieren die in orde moesten komen. "Maar tot dusver is het great. Ik krijg hulp van iedereen, met name Andre Onana en Lassina Traoré", aldus de buitenspeler, die uitkijkt naar het komende seizoen. "Ik kan niet wachten om vaker te spelen met het team en wil ze helpen met mijn individuele kwaliteiten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen