Al-Khelaifi: "Toen we hier in 2011 arriveerden, was dit onze droom"

18 augustus 2020, 23:50

Paris Saint-Germain-president Nasser Al-Khelaifi is in de wolken met het bereiken van de de eerste Champions League-finale ooit. Sinds de komst van de steenrijke zakenman staat Europees suces bovenaan het lijstje, maar is dit het eerste seizoen dat het ook echt lukt. "Sinds we in 2011 arriveerden is onze droom de Champions League-winst. We zijn dichtbij die droom."

Dat vertelde hij na de 0-3 zege van Paris Saint-Germain op RB Leipzig. "Ik ben erg trots op de spelers en de technische staf. We speelden een geweldige wedstrijd", oordeelde Al-Khelaifi. "Het is onze eerste CL-finale. Dat is een droom, maar we kunnen niet stoppen. We moeten doorgaan. We verdienen deze trofee."

Ángel Di Maria was een van de absolute uitblinkers samen met Neymar dinsdagavond. De Argentijn kon amper bevatten dat hij in de finale staat van het miljardenbal. "Dankzij ons leek Leipzig een zwakke ploeg", aldus de lovende Argentijn. "Als we dit niveau vasthouden, dan kunnen we het afmaken in de finale." Daarin wacht Bayern München of Olympique Lyon. 

"Dit is historisch"

Ook voor aanvoerder Thiago Silva (35), die in de komende zomer moet vertrekken, is deze finale plaats een hoogtepunt van zijn acht jaar in de Franse hoofdstad. "Dit is historisch en moeten we vieren, maar we zijn er nog niet", waarschuwde de verdediger. "We moeten goed rusten en ons voorbereiden op de finale." Over dat hij moet vertrekken. "Ik wil wel afsluiten in Europa. De beslissing is genomen door de club, dus ik vertrek. Maar mijn hart zal altijd bij PSG zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen