Sol drukt 'transfergerucht' naar Groningen hardhandig de kop in

18 augustus 2020, 22:35

Fran Sol (28) heeft alle geruchten over een mogelijke terugkeer naar Nederland de wereld uitgeholpen. De spits van Dinamo Kiev werd nadat hij Mark-Jan Fledderus ging volgen gelinkt aan een stap naar FC Groningen, maar dat is volgens hem zeker niet aan de orde.

Dat vertelt hij tegenover Voetbal International. De 'transfergeruchten' drukt hij daarmee snel de kop in. "Ik word sinds ik Fledderus ben gaan volgen op Instagram al de hele dag bestookt met berichten uit Nederland en vooral Groningen", vertelt hij. Een toevallige ontmoeting in het buitenland zorgde echter voor het feit dat Sol de technisch directeur van FC Groningen volgen op het sociale medium.

"We hebben een tijdje zitten praten en daarna ben ik hem gaan volgen", duidt Sol de situatie. Erg vindt hij alle berichten overigens niet. "Het was leuk om weer eens wat vanuit Nederland te horen." Sol kende grote successen in dienst van Willem II, vanaf waar hij in de winter van 2019 een transfer maakte naar Dinamo Kiev. Daar speelde hij tot dusver slechts twintig officiële duels, waarin hij driemaal scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen