Wenger ontkent Oranje-gerucht en is niet blij met het verhaal

18 augustus 2020, 18:36

Arsène Wenger (70) heeft gereageerd op het feit dat hij zichzelf zou hebben aangeboden om de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal te worden. De Fransman, die momenteel werkzaam is bij de FIFA, ontkent in alle tonaarden en vindt het 'heel teleurstellend' dat het gerucht de wereld in is geholpen.

Dat hij ingaat op het 'nieuws' is opmerkelijk, omdat de ervaren coach normaliter niet reageert op de geruchten rondom zijn persoon. In een uitzending van FOX Sports dropte Jan Joost van Gangelen de naam van Wenger, die zichzelf zou hebben aangeboden. "Dat is niet waar, ik heb nergens en aan niemand mijn diensten aangeboden", zei Wenger tegenover De Telegraaf. Le Professeur is sinds november bij de FIFA werkzaam als directeur voetbalontwikkeling, de functie die Marco van Basten eerder vervulde.

Lees ookWie volgt Koeman op? "Schijnt dat Wenger zichzelf heeft gemeld"

Wenger geeft aan dat hij zich nooit aan zou bieden bij andere clubs en wil reageren op dit gerucht, omdat het volgens hem pertinent onwaar is. "Ik ben de enige die over mijn eigen toekomst praat", aldus de voormalig trainer van onder andere Arsenal, die op dit moment geen enkele interesse heeft in een dienstverband bij Oranje én naar eigen zeggen niet eens op de hoogte was van het vertrek van Koeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen