'PSV doet eerste bod op Eindhoven-talent De Rooij'

18 augustus 2020, 17:54

PSV hoopt zich voor de komende seizoenen te versterken met Kaj de Rooij. De Eindhovenaren hebben inmiddels een officieel bod gedaan op de diensten van de buitenspeler van de kleinere buurman FC Eindhoven. Omdat er interesse is vanuit meerdere Eredivisieclubs, is de verwachting dat het eerste voorstel niet wordt geaccepteerd.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Onder andere NAC Breda en FC Utrecht werden eerder [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/370475/eindhoven-talent-de-rooij-in-beeld-bij-eredivisie-clubs/,_blank,serieus gelinkt] aan de buitenspeler van FC Utrecht, maar PSV heeft inmiddels het eerste concrete bod uitgebracht. Volgens het ED moet hij enkele tonnen kosten en zijn ze over het eerste bod van PSV nog niet tevreden.

In 36 officiële duels in het eerste elftal van FC Eindhoven maakte de buitenspeler zeven doelpunten en gaf hij tien assists. Bij PSV zou hij in eerste instantie moeten aansluiten bij het beloftenteam, waar de zijkanten dunbezet zijn. Op termijn zou hij dan een stap moeten maken naar de A-selectie van trainer Roger Schmidt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen